Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

En god fest er en fest, hvor sikkerheden er i top. Det opnår du bedst ved at hyre en kompetent og erfaren festvagt, som varetager alle sikkerhedsaspekter omkring din fest. Control N’ Security tilbyder professionelle vagter til alle typer af fester.

Lige fra store fester med flere hundrede deltagere til mindre fester i mere intime rammer.

Med en festvagt kan du roligt læne dig tilbage og koncentrere dig om din fest – vi tager os af sikkerheden!


En festvagt højner sikkerheden

Når du hyrer en festvagt fra Control N’ Security, kan du forvente, at vagten indtager en diskret, men profession rolle, som virker både præventivt og aktivt mod problemer og uroligheder.

Festvagten vil observere og foretage runderinger under festen for at holde øje med, at alt forløber gnidningsfrit.

Er der en konflikt under optrapning, bliver nogle af gæsterne ubehagelige, eller bliver der på anden vis foretaget ikke ønskværdige ting, vil festvagten gribe ind.

Det gælder eksempelvis, hvis stridende parter skal skilles ad. Her vil en festvagt håndtere konflikten professionelt og genskabe ro og orden, således at festen kan fortsætte.

Er der behov for at tilkalde politi eller en anden form for hjælp, vil en festvagt ligeledes være ansvarlig for dette. Således højner en festvagt sikkerheden og sørger for gode rammer omkring din fest.


Til enhver fest

Ingen fester er hverken for store eller små, når det gælder festvagter. For selvom du blot holder et mindre arrangement, er det betryggende at vide, at der er styr på sikkerheden.

Samtidig kan det ved store fester være vigtigt at have en festvagt, da der således er en professionel tilstede, som kan gribe ind, hvis der bliver behov for det.

Ved større fester er der risiko for, at personer, som ikke er inviterede, pludselig bryder ind i festen. I nogle tilfælde er det kun hyggeligt, mens det andre gange er meget upassende.

Normalt kan det være vanskeligt at gardere sig mod uindbudte gæsters indtrængen, men det kan en festvagt hjælpe dig med. For en festvagt har blandt andet til opgave at frasortere personer, der ikke er ønskede til festen.

Det kan både være personer, der ikke er inviterede, og personer som udvikler uønsket adfærd i løbet af festen.

Med en festvagt er der således altid en professionel tilstede, som kan håndtere eventuelle konflikter. Det gælder uanset, om du holder rund fødselsdag, bryllup, firmafest eller noget helt fjerde.