Receptionsvagt

Vores fokus ligger altid på at være tilgængelige og yde en god service over for gæsterne i din reception, så du og dit personale kan bruge tiden på at koncentrere jer om jeres egne arbejdsopgaver.

Receptionist

Book en receptionsvagt hos os

Har du brug for en medarbejder, der ved, hvad det vil sige at repræsentere dit firma, og som samtidig kan skabe tryghed for alle? Så kan du hos CNS Security booke en receptionsvagt, uanset hvor i landet dit firma befinder sig. Vi varetager mange forskellige opgaver og har fokus på at sørge for en god rytme i arbejdsdagen for dig og dine medarbejdere.

Med en receptionsvagt fra CNS Security får du en medarbejder, der forstår god service og ekspedition, og som samtidig kan skabe trygge rammer for dit personale i dagligdagen.

Vi lægger stor vægt på at imødekomme jeres ønsker og krav til vores vagtservice. Derfor hjælper vi på alle tidspunkter af døgnet og sørger for, at I har de bedste forudsætninger for at yde jeres arbejde uden forstyrrelser eller usikkerhed.


Vi dækker en bred vifte af arbejdsopgaver

For vores vagter hos CNS Security er ingen opgave for stor eller for lille, og vi har altid dine behov for øje, når vi udfører vores arbejde. Vores receptionsvagter hjælper vi eksempelvis med følgende opgaver:

  • Modtagelse af kunder og telefonopkald
  • Sortering og levering af post
  • Modtagelse og anretning af frokost
  • Vagtservice ved nattevagter
  • Øvrige forefaldende opgaver

Vi vægter fleksibilitet og sikkerhed højt hos os, og I har derfor også mulighed for at booke os som en vikarordning. Du bestemmer selv, hvilke opgaver din receptionsvagt skal udføre, så sørger vi for en oplæring, der matcher dine behov og din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en receptionistvagt?

En receptionistvagt er en person, der er ansat til at bemande receptionen og overvåge adgangen til en bygning eller et område. 

Hvad er en receptionistvagts typiske opgaver?

En receptionistvagt kan have en række opgaver, herunder at identificere og verificere adgang for besøgende og medarbejdere, besvare telefonopkald og e-mails, foretage reservationer og tidsplaner og håndtere almindelige administrative opgaver. 


Få tilbud på en receptionsvagt

Mangler du en receptionsvagt til at gøre dagligdagen nemmere, står vi gerne til rådighed. Hos os er kvaliteten altid i højsædet, og derfor foretager vi altid løbende evaluering af vores egen indsats, så du kan regne med en arbejdsindsats, der overstiger dine forventninger.

Har du spørgsmål til vores service, eller er du i tvivl om, hvordan en receptionsvagt kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på en receptionsvagt fra CNS Security. Kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk.