Byggepladsvagt

Vælg en byggepladsvagt der tager sikkerheden alvorligt

Byggepladsvagt

Hos CNS Security udbyder vi et væld af tilbud i forhold til overvågning. Heriblandt overvågning af større arealer, som f.eks. byggepladser. Det kan være en god idé at alliere sig med os, hvis du gerne vil undgå hærværk og tyveri på byggepladsen. Det er nemlig et stigende problem i branchen og derfor ekstremt vigtigt at agere proaktivt for at imødekomme problemerne.

Selvom det ikke er en gratis løsning at få en alsidig og professionel byggepladsvagt ansat, kan det være væsentligere billigere på sigt, da nogle indbrud kan koste virksomheder meget dyrt.

Invester i en byggepladsvagt og få følgende:

Fordelene ved af tilvælge hundevagter er til at anspore. Først og fremmest kan vores trænede hunde spore og opfange lyde i væsentlig højere grad end mennesker kan. Det betyder en øget sikkerhed på din byggeplads.

CNS Security udfører hundevagt i forbindelse med runderingsvagter, stationærvagt og ved alarmpatrulje. Du får kort sagt en løsning, der har stor præventiv effekt, da hundevagten hurtigere vil få et overblik over byggepladsen.

Byggepladsvagten udfører opgaverne efter kundens ønske

Foruden de allerede nævnte fordele kan en byggepladsvagt sørge for, at der holdes opsyn med bygninger og selve området. De sørger for at låse og åbne byggepladsen, og med en håndgribelig adgangskontrol kan sikkerhedssystemet gå op i en højere enhed.

Ring og få et uforpligtigende tilbud

Lad os stå for sikkerheden på din byggeplads. Vi vejleder og rådgiverne gerne, så du kan få den mest optimale og skræddersyede løsning. Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved, at ikke alle kunder er ens.

Vi sætter derfor en ære i at imødekomme specielle ønsker, som vi giver et uforpligtigende tilbud på. Du kan træffe os på tlf. nr.: 46 32 69 59, per mail: info@cnsvagt.dk eller via hjemmesiden: cnsvagt.dk. Her finder du en kontaktformular.