Livvagt

CNS Security har en god erfaring med løsning af bl.a. livvagt/bodyguard opgaver for VIP personer, berømtheder, royale, diplomater og andre personer med stor medietiltrækning. Derudover yder vi personbeskyttelse til private personer.
 

Livvagt

Behovet for beskyttelse kan pludselig opstå på grund af noget udefrakommende pres. CNS Security klarer sikkerheden, som kan være alt fra:

  • Transport til og fra arrangementer.
  • Transport til og fra lufthavne.
  • Rundvisning til seværdigheder, restaurationer og meget andet.

Skal du bruge en livvagt eller bodyguard? Kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk.

En livvagt skaber tryghed

CNS Security’s personbeskyttere/livvagter yder fuld tryghed under hele arrangementet for dine VIP gæster. Det kan være til fester, messer, udstillinger og konferencer m.v. Vore personbeskyttere/livvagter udfører deres arbejde med stor professionalisme og diskretion. De er servicemindede, og handler altid roligt og velovervejet med baggrund i den aktuelle situation.

Personlige livvagter

CNS Security’s personlige vagter har alle gennemgået anerkendte internationale bodyguardkurser, herunder IBA uddannelsen, som sikrer, at de på sikker og professionel vis kan varetage enhver opgave. De er vant til at arbejde under stort pres.

Vi kan kombinere den normale vagt med en særlig beskyttelse af udvalgte personer. Dette vil give den optimale tryghed

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en livvagt?

En livvagt er en person, der er ansvarlig for at beskytte en enkelt person eller en gruppe mod fysiske trusler og sikre deres personlige sikkerhed.

Hvad kan en livvagt fra CNS Security tilbyde mine VIP-gæster?

En livvagt fra CNS Security kan tilbyde fuld tryghed under hele arrangementet for dine VIP-gæster, herunder fester, messer, udstillinger og konferencer. Vores livvagter arbejder professionelt og diskret, er servicemindede og handler altid roligt og velovervejet. 

Hvilken uddannelse har CNS Securitys personlige vagter

CNS Securitys personlige vagter har alle gennemgået anerkendte internationale bodyguardkurser, inklusive IBA-uddannelsen, som sikrer, at de på en sikker og professionel måde kan håndtere enhver opgave.