Faste vagter til psykiatrien og plejehjem

Vagt til psykiatrien og plejehjem

Der er efterhånden stor efterspørgsel efter Sikkerhedsmedarbejder, hvor flere og flere voldelige episoder opstår med væsentlige problemer til følge.

Det er en tragisk udvikling, men der er en løsningsmodel klar. En sikkerhedsmedarbejder fra CNS Security kan bidrage til en øget sikkerhed og tryghed, som omfatter både beboere og personale.


Professionelle sikkerhedsmedarbejder til bosteder, plejehjem eller psykiatrien.


Vagter til plejehjem og psykiatrien

Når du vælger en professionel sikkerhedsmedarbejder, vil du som kunde opleve en naturlig tryghed skabelse, hvor sikkerheden bliver optimeret. Vores vigtigste formål er at forebygge utrygheden og skabe tryghed.

Det hele foregår i et samarbejde, hvor hver enkel problemstilling bliver nøje vendt med jeres personalet således i vil fra dag et opleve en langt større tryghed i det daglige arbejde.

Vi har stor erfaring med afdækning af problemer og behov, samt løbene tilretning i opgaveløsningen.


Kravene til vagten er i kundens hænder

Det er vigtigt for os, at vores hjælp er tilstrækkelig til at opnå de bedste sikkerhedsforanstaltninger.

Derfor deltager vi aktivt i udviklingen og ikke mindst i tilpasningen af virksomhedens sikkerhed, så vagterne løser de opgaver de er betalt for at løse.

Oftest er vores vagter en integreret del af virksomhedens rutiner, hvorfor vagterne også er ansigtet udadtil. Det stiller væsentlige krav til attitude og fremtræden, hvilket vi absolut er klar over.


Vold i psykiatrien og på plejehjemmet skal undgås

Når du vælger at hyre en af vores vagter til psykiatrien eller til plejehjemmet, er du allerede et godt skridt på vej til at undgå og forebygge voldelige episoder.

En af fordelene ved at vagterne bliver en integreret del er, at de ikke behøver at være uniformerede. Dette kan nemlig i de fleste tilfælde være en hæmsko, da udadreagerende personer kan have svært ved at tolerere autoriteten.

Af denne grund kan en vagt skabe rammerne for sikkerhed og tryghed på arbejdspladsen, så ingen går på arbejde med frygt i sindet.

Vi vejleder og rådgiverne gerne, så du kan få den mest optimale løsning. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi kan imødekomme de mere specielle ønsker, som vi giver et uforpligtigende tilbud på.

Du kan træffe os på tlf. nr.: 46 32 69 59, per mail: info@cnsvagt.dk eller via hjemmesiden: cnsvagt.dk. Her finder du en kontaktformular.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en fastvagt i psykiatrien?

En fastvagt i psykiatrien er en professionel, der er ansvarlig for at overvåge patienter med psykiske lidelser og sikre deres sikkerhed og trivsel. Fastvagten kan arbejde på en psykiatrisk afdeling, i akutpsykiatrien eller i andre miljøer, hvor patienter med psykiske lidelser har brug for overvågning og støtte. 

Hvad kan en sikkerhedsmedarbejder fra CNS Security bidrage med?

En sikkerhedsmedarbejder fra CNS Security kan bidrage til øget sikkerhed og tryghed på både plejehjem og psykiatrien, som omfatter både beboere og personale. 

Er vagterne til psykiatrien uniformerede?

Nej, en af fordele ved at integrere vagterne i virksomhedens rutiner er, at de ikke behøver at være uniformerede, hvilket kan være en hæmsko for udadreagerende personer.