Centervagt

Detailhandlen oplever i dag et stigende antal tyverier og hærværk. Behovet for center og strøgvagter er derfor større end nogensinde før, da de har en præventiv virkning.

Centervagt

En centervagt fra CNS Security (CNS) er en uniformeret vagt, der har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscentrer, på gågader og i forbindelse med arrangementer med et større publikum.

Vores centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære.

Udover at øge sikkerheden væsentligt er CNS Security’s centervagter også servicemindede. De er vant til at yde at yde service til såvel personalet som de besøgende i centeret.

Skal vi hjælpe med en centervagt? Kontakt os telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk.

Fordele ved en centervagt fra CNS Security

1. CNS Security’s centervagter kan udføre visse servicefunktioner, såsom at betjene service- og informationsskranker, besvare forespørgsler fra gæsterne, levere og fordele posten og medvirke til, at området fremtræder pænt og ryddeligt.

2. CNS Security’s centervagter kan alle yde førstehjælp både til besøgende og ikke mindst de ansatte. Alle centervagter kan betjene hjertestartere.

3. CNS Security’s centervagter åbner og lukker centeret på de tidspunkter, der er aftalt.

4. CNS Security’s centervagter benyttes tit i forbindelse med særlige aktiviteter. Det kan være produktlancering, udsalg, optræden etc.

5. Skulle der forekomme problemer/konflikter, er det CNS Security centervagters vigtigste opgave, at disse altid løses aktivt via dialog.