Portvagter


Øg jeres sikkerhedsforanstaltninger med en portvagt

Hos CNS Vagt har vi over 20 års erfaring inden for en alsidig skare af vagtservices, og vi har glade kunder i såvel Aarhus og Aalborg som København og Odense. En af de måske mest brugte præventive sikkerhedsløsninger er en portvagt, der kan udfylde mange forskellige roller alt efter ønske.

Portvagter kan derfor benyttes til mange forskellige behov hos eksempelvis byggepladser, virksomhedsområder eller ved større receptioner i større erhvervsbygninger. En portvagt er derfor et effektivt og ansvarsfuldt sikkerhedstiltag til mange forskellige områder af erhvervsfaget.


En investering i en portvagt er en investering i din sikkerhed

En portvagt kan udfylde mange forskellige opgaver alt efter ønske. Hvis du fx hyrer en eller flere portvagter til din byggeplads, får du en vagt, der foretager personlig overvågning og rundering af området. Portvagten påtager sig derfor opgaven som adgangskontrollør i forbindelse med, hvem der må færdes på byggepladsen, og hvilken inventar, der må komme ind og ud. I tilfælde af fx firmareceptioner kan portvagten stå vagt foran indgangen/udgangen samt føre kontrol med stedets sikkerhedsløsninger, inden gæsterne ankommer.


Serviceorienterede portvagter

Vi har det fornødne værktøj til at producere gæstekort og tjeklister til brug ved sådanne arrangementer. Vores vagter er selvfølgelig også serviceorienteret og påtager sig respektfuldt den opgave, det er at være den første gæster eller kunder møder. I tilfælde af større arrangementer kan portvagten foruden at føre adgangs og -udgangskontrol være guide for de inviterede og overvåge større elektroniske alarmsystemer.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en portvagt

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kunne været tjent med en portvagt som en præventiv sikkerhedsforanstaltning, rådgiver vi gerne i forbindelse hermed. Tag kontakt til os allerede i dag og indhent et godt tilbud til dit næste arrangement.