Dørmænd

CNS Security oplever vi et støt stigende behov for kvalificerede dørmænd, der både udstråler autoritet og handlekraft, samt lægger vægt på service, diskretion, høflighed og pæn påklædning.

Dørmand

CNS Security tilbyder professionelle, servicemindede og dygtige dørmænd. Vores dørmænd bookes til diskoteker, caféer, restauranter, skole- og gymnasiefester, firmafester, julefrokoster, hoteller, natklubber, varetagelsen af entré- og gæstelisten til dit arrangement samt meget mere. Alle dørmænd har gennemgået lovpligtige og interne kurser.

Lej en dørmand i København og resten af landet – pris og kvalitet, der går hånd i hånd

CNS Security er et vagtfirma med en vision om at være danskernes foretrukne valg inden for vagtservice. Derfor sætter vi altid dine ønsker i centrum – uanset om du ønsker at leje en dørmand til en skarp pris, eller om du har behov for en fast vagt i din virksomhed.

Vi har afdelinger i hele landet, og derfor står vi selvfølgelig også til rådighed, hvis du ønsker at booke en dørmand i København og omegn.

CNS Security tilbyder altid professionelle, servicemindede og dygtige dørmænd. Vores dørmænd kan bookes til diskoteker, caféer, restauranter, skole- og gymnasiefester, firmafester, julefrokoster, hoteller, natklubber, varetagelsen af entré- og gæstelisten til dit arrangement samt meget mere.

Vores brede erfaring sikrer, at du til enhver tid kan booke en dørmand – uanset hvilke behov du måtte have.

Vi kan altid tilbyde en serviceminded og diskret dørmand til en pris, der går hånd i hånd med kvaliteten.

Professionelle dørmænd med fokus på dialog og konflikthåndtering

Alle dørmænd hos CNS Security har gennemgået de lovpligtige kurser inden for vagt og sikkerhed. Derudover har de gennemført vores interne uddannelsesforløb, som sikrer, at vores kunder modtager en alsidig, fleksibel og på alle måder tilfredsstillende arbejdsindsats og service.

Når du booker en dørmand til dit arrangement i København eller andre steder i landet via CNS Security, er du desuden garanteret en dørmænd med ren straffeattest.

Vores dørmænd forstår i øvrigt at mægle igennem dialog i tilfælde af tilspidsede situationer, og det er ligeledes et krav, at de er velformulerede og gode til konflikthåndtering.

Hos CNS Security foretrækker vi at løse konflikter med hovedet – ikke med musklerne.

Alle vores dørmænd/sikkerhedsvagter er dog i god fysisk form og kan naturligvis træde til, hvis der skulle opstå situationer, hvor det ikke er muligt at løse en konflikt med dialog.

Kontakt os for at booke en dørmand

Du er altid velkommen til at kontakte CNS Security , hvis du har behov for en dørmand i København eller andre storbyer i landet – eller hvis du har spørgsmål til priserne på vores services. Kontakt os i dag telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk.