• Adresse: Svendsvej 1, 4000 Roskilde | Mail: info@cnsvagt.dk | Telefon: 70 88 44 29 | Your Safety Our Passion

SERVICES

ALARMKØRSEL

CNS Security’s alarmpatruljer er bemandet 24 timer i døgnet. Vi efterstræber at være blandt de allerbedste til at reagere hurtigt og helt korrekt, når en alarm udløses.

BUTIKSKONTROLLANTER

CNS Security er et autoriseret vagtfirma, hvis personale har stor erfaring som butikskontrollanter. De er altid diskrete, når den formodede butikstyv skal tilbageholdes.

BYGGEPLADSVAGT

Hos CNS Security udbyder vi et væld af tilbud i forhold til overvågning. Heriblandt overvågning af større arealer, som f.eks. byggepladser. Det kan være en god idé at alliere sig med os, hvis du gerne vil undgå hærværk og tyveri på byggepladsen. Det er nemlig et stigende problem i branchen og derfor ekstremt vigtigt at agere proaktivt for at imødekomme problemerne.

CENTERVAGT

Detailhandlen oplever i dag et stigende antal tyverier og hærværk. Behovet for center og strøgvagter er derfor større end nogensinde før, da de har en præventiv virkning.

DØRMÆND

Hos CNS Security oplever vi et støt stigende behov for kvalificerede dørmænd, der både udstråler autoritet og handlekraft, samt lægger vægt på service, diskretion, høflighed og pæn påklædning.

EVENTVAGTER

CNS Security er et velkendt vagtfirma inden for events. Vi tilbyder en professionel og kompetent eventvagt, når der skal afholdes koncerter, sportsarrangementer eller en helt anden begivenhed.

FASTE VAGTER TIL PSYKIATRIEN/PLEJEHJEM

Der er efterhånden stor efterspørgsel efter Sikkerhedsmedarbejder, hvor flere og flere voldelige episoder opstår med væsentlige problemer til følge. Det er en tragisk udvikling, men der er en løsningsmodel klar. En sikkerhedsmedarbejder fra CNS Security kan bidrage til en øget sikkerhed og tryghed, som omfatter både beboere og personale.

FASTVAGTER

CNS Security’s fastvagter dækker en fast adresse eller et område. En fastvagt anvendes enten som fast dag-, aften eller nattevagt. Fastvagten kan også kaldes “receptionsvagt”

FESTVAGT/DØRMAND/SIKKERHEDSVÆRT

Skal du holde fest? Uanset om det er privatfest, bryllup, skolefest, firmafest eller andet, så skal sikkerheden være i orden. Gæsterne skal altid føle sig trygge, for at festen bliver en succes. Det er dit ansvar som arrangør af festen, at sikkerheden er i top.

HUNDEVAGTER

I forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler CNS Security runderende vagt med hund.

LIVVAGT

CNS Security har en god erfaring med løsning af bl.a. livvagt/bodyguard opgaver for VIP personer, berømtheder, royale, diplomater og andre personer med stor medietiltrækning. Derudover yder vi personbeskyttelse til private personer.

LIVVAGT TIL BLÅ MANDAG

Nyudklækkede konfirmander og unge mennesker til sidste skoledag er sårbare. Nyt tøj, dyre konfirmationsgaver og masser af shoppingposer er nogle af de ting, der er med til at signalere, at de har fået penge på lommen. Netop det faktum er der desværre mange, der udnytter.

LIVVAGTER TIL UNGE PIGER OG DRENGE I NATTELIVET

Nattelivet er mere end dans, disko og drinks. For bagsiden af den festlige medalje kan desværre være voldsepisoder, voldtægt eller stoffer i nattelivet. Hvis du som forældre er utryg ved at lade din unge datter eller søn tage i byen for første gang, kan du hyre en livvagt til at passe på.

OMRÅDEVAGTER

CNS Security’s områdevagt servicerer både virksomheder, industrikvarterer, villakvarterer eller sommerhusområder, som er plaget af indbrud og hærværk.

SERVICEVAGTER

Detailhandlen har i dag et øget behov for servicevagter grundet en stigning i omfanget af tyverier og hærværk.