SERVICES
Vagtmand på arbejde

VAGT

Sikkerhedsvagter og serivces til begivenheder og opgaver

Hvis du vil øge din tryghed og sikkerhed, er du kommet til den rette side, for vi udbyder den vagtservice, du har brug for. Vi har et bredt udvalg af vagttyper, om du mangler en sikkerhedsvagt, coronavagt, hundevagt, livvagt eller dørmand står vi klar til at hjælpe dig.

Rul ned og se hvilke vagt opgaver vi kan løse. Finder du ikke den vagt du søger, så kontakt os og vi finder en løsning.

ALARMKØRSEL

CNS Security’s alarmpatruljer er bemandet 24 timer i døgnet. Vi efterstræber at være blandt de allerbedste til at reagere hurtigt og helt korrekt, når en alarm udløses.

BUTIKSKONTROLLANTER

CNS Security er et autoriseret vagtfirma, hvis personale har stor erfaring som butikskontrollanter. De er altid diskrete, når den formodede butikstyv skal tilbageholdes. Butikskontrollanten kan evt. også indgå som vidne i forbindelse med politiets opklaring af sager.

BYGGEPLADSVAGT

Hos CNS Security udbyder vi et væld af tilbud i forhold til overvågning. Heriblandt overvågning af større arealer, som f.eks. byggepladser. Det kan være en god idé at alliere sig med os, hvis du gerne vil undgå hærværk og tyveri på byggepladsen. Det er nemlig et stigende problem i branchen og derfor ekstremt vigtigt at agere proaktivt for at imødekomme problemerne.

CENTERVAGT

Hvis du står og mangler en centervagt, kan du forvente at opleve en uniformeret vagt fra CNS, der har erfaring med at holde ro og orden på stræder og i butikker. Samtidig med, at vores vagt udviser en autoritativ adfærd i centeret, er vores vagter også super serviceminded, og de vil både hjælpe personalet i butikkerne eller de besøgende, hvis der er brug for hjælp.

DØRMÆND

Hvis du mangler en dørmand, tilbyder vi også dette blandt vores vagtservices. Vores dørmænd er altid autoritære, handlekraftige, velklædte og servicemindede, hvorfor de er tilpasset til de fleste situationer. Vores dørmænd kan bookes til alt lige fra diskoteker og cafeer til gymnasie- og firmafester.

EVENTVAGTER

CNS Security er et velkendt vagtfirma inden for events. Vi tilbyder en professionel og kompetent sikkerhedsvagt, når der skal afholdes koncerter, sportsarrangementer eller en helt anden begivenhed. Vi varetager arrangementer op til 75.000 mennesker og sikrer, at dit arrangement bliver en succes.

FASTE VAGTER TIL PSYKIATRIEN/PLEJEHJEM

Der er efterhånden stor efterspørgsel efter Sikkerhedsmedarbejder, hvor flere og flere voldelige episoder opstår med væsentlige problemer til følge. Det er en tragisk udvikling, men der er en løsningsmodel klar. En sikkerhedsmedarbejder fra CNS Security kan bidrage til en øget sikkerhed og tryghed, som omfatter både beboere og personale.

FASTVAGTER

CNS Security’s fastvagter dækker en fast adresse eller et område. En fastvagt anvendes enten som fast dag-, aften eller nattevagt. Fastvagten kan også kaldes “receptionsvagt”

FESTVAGT/DØRMAND/SIKKERHEDSVÆRT

Skal du holde fest? Uanset om det er privatfest, bryllup, skolefest, firmafest eller andet, så skal sikkerheden være i orden. Gæsterne skal altid føle sig trygge, for at festen bliver en succes. Det er dit ansvar som arrangør af festen, at sikkerheden er i top.

HUNDEVAGTER

I forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler CNS Security runderende vagt med hund for at opretholde sikkerheden. Hunde er – modsat mennesker – i stand til at opfange de mindste lyde, hvilket gør dem overlegne i forbindelse med at sikre et stort område.

LIVVAGT

CNS Security har en god erfaring med løsning af bl.a. livvagt/bodyguard opgaver for VIP personer, berømtheder, royale, diplomater og andre personer med stor medietiltrækning. Derudover yder vi personbeskyttelse til private personer.

LIVVAGT TIL BLÅ MANDAG

Nyudklækkede konfirmander og unge mennesker til sidste skoledag er sårbare. Nyt tøj, dyre konfirmationsgaver og masser af shoppingposer er nogle af de ting, der er med til at signalere, at de har fået penge på lommen. Netop det faktum er der desværre mange, der udnytter.

LIVVAGTER TIL UNGE PIGER OG DRENGE I NATTELIVET

Nattelivet er mere end dans, disko og drinks. For bagsiden af den festlige medalje kan desværre være voldsepisoder, voldtægt eller stoffer i nattelivet. Hvis du som forældre er utryg ved at lade din unge datter eller søn tage i byen for første gang, kan du hyre en livvagt til at passe på.

OMRÅDEVAGTER

CNS Security’s områdevagt servicerer både virksomheder, industrikvarterer, villakvarterer eller sommerhusområder, som er plaget af indbrud og hærværk.

SERVICEVAGTER

Servicevagter har en præventiv virkning i forhold til butikstyve, røvere og hærværk. Da tyve ofte er opmærksomme på sikkerhedspersonale, er vores sikkerhedsvagter meget diskrete, imens vi bibeholder sikkerheden i top og alle former for tyveri og hærværk bliver stoppet og straffet.

CORONAVAGTER

Efter Corona er blevet en del af hverdagen i Danmark skal du sikre dine kunder og besøgende. Vi påtager os opgaven og og din tryghed.