Livvagter til unge piger og drenge i nattelivet

Livvagter til unge piger og drenge i nattelivet

Livvagt til unge piger og drenge i nattelivet

Nattelivet er mere end dans, disko og drinks. For bagsiden af den festlige medalje kan desværre være voldsepisoder, voldtægt eller stoffer i nattelivet.

Hvis du som forældre er utryg ved at lade din unge datter eller søn tage i byen for første gang, kan du hyre en livvagt til at passe på. Hos CNS Security har vi udelukkende professionelle livvagter, som handler diskret i enhver situation.

Vi leverer tryghed til dig og dine

Personlige livvagter i nattelivet holder sig i baggrunden, mens musikken spiller. Langt hen ad vejen vil din datter eller søn således ikke lægge mærke til, at en livvagt passer på.

På den måde kan din datter eller søn få sig en god første oplevelse med at gå i byen, samtidig med at du som forældre kan slappe af derhjemme og trygt falde i søvn uden at bekymre dig om dine børns sikkerhed.

Det er også vigtigt at huske på, at det med stor sandsynlighed ikke kun er dig, som er utryg ved at slippe din datter eller søn ud i nattelivet, men også din datter eller søn selv. For selvom mange unge på overfladen ikke lader til at bekymre sig om det, kan det være skræmmende for en pige eller dreng i en ung alder at begive sig ud på et vildt og ukendt territorium.

Uanset om din datter eller søn giver udtryk for, at hun eller han er utryg ved at skulle i byen første gang, eller ej, er det således en stor sikkerhed for alle parter.

Livvagt fra forfest til lukketid

Når du hyrer en livvagt til din datter eller søn, varetager CNS’ Security deres sikkerhed fra start til slut. Starter byturen med en forfest hos nogle venner, tilbyder livvagten således at tage med til de indledende festligheder, inden turen går videre til det vildere og noget mere uforudsigelige byliv. Livvagten vil oftest ikke gå med ind til en privat forfest.

En af de mest risikable ting ved en bytur er ofte hjemturen. Her er piger og drenge, der går alene, meget udsatte. Livvagten sørger for beskyttelse under hele forløbet og kan også sørge for sikker transport til og fra arrangementer.

Livvagter fra CNS Security yder således fuld tryghed under hele byturen.

Prisen for sådanne livvagter er billige forstået, at der ligeledes også vil være transport mellem destinationerne.

Kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk.