Fastvagter

CNS Security’s fastvagter dækker en fast adresse eller et område. En fastvagt anvendes enten som fast dag-, aften eller nattevagt. Fastvagten kan også kaldes “receptionsvagt”.

Fastvagt

Uanset hvilke opgaver fastvagten skal udføre, er det vagtens primære formål at sikre sikkerhed og tryghed. CNS Security’s fastvagter løser alle bestilte og ønskede vagtopgaver.

Der er en lang række serviceopgaver, som CNS Security’s fastvagter er uddannet til at udføre. Det gør ofte CNS Security’s fastvagt til en attraktiv løsning for virksomhederne, da der derved frigøres arbejdskraft til andre opgaver. Kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk, for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kunden fastsætter kravet til fastvagten

CNS Security’s fastvagter er ofte en integreret del af virksomhedens rutiner. De fungerer som en del af virksomhedens ansigt udadtil. Det stiller særlige krav til såvel personlighed som fremtræden. Derfor tilbyder CNS Security løsninger, hvor vore kunder har indflydelse på kravet til fastvagten.

Når CNS Security løser diverse fastvagtopgaver, deltager vi aktivt i udviklingen og tilpasningen af virksomhedens sikkerhed og værdigskabende opgaver.

Vagt på arbejde