Brandvagter

Professionelle og fagligt kyndige brandvagter er jeres garanti for et sikkert arrangement

Brandvagt

Hos CNS Vagt tilbyder vi professionelle brandvagter til alle former for varmt arbejde i såvel Aarhus og Aalborg som København og Odense. Oftest bliver brandvagter kaldt ud til at tjekke og overvåge brandsikkerheden ved større arrangementer med mange mennesker – herunder udstillinger, festivaler, arrangementer i forsamlingslokaler og lignende.

Vores brandvagter kommer også gerne ud i akutte situationer, hvor der er fejlmelding på et brandanlæg eller lignende.  Vores brandvagter påtager sig ansvaret for jeres brandsikkerhed under hele arrangementet, og de udfører dette med størst faglig omtanke og effektivitet.

Brandvagten foretager alle former for overvågning

I bygningen eller til det udendørs arrangement hjælper vagten med at sikre, at røgalarmer virker efter hensigten, kontrollerer branddørene og lokaliserer nødudgange.

Vores vagter tjekker selvfølgelig også, at det brandslukningsmateriale, der er på stedet, er i god stand og er blevet efterset for nyligt. Brandvagter kan derfor hyres til at påtage sig opgaver under hele arrangement eller som akut brandvagt være med til at afværge uheldige situationer, der kunne resultere i brand.

Kontakt os for at få et tilbud på en eller flere brandvagter til jeres næste arrangement

Når du bestiller en vagt fra CNS Vagt, er du garanteret, at alle vores ansatte har den fornødne viden og uddannelse til at påtage sig den bestilte opgave eller uforudsete hændelser.

Kontakt os til en samtale i dag, hvor vi står klar til at rådgive dig samt at finde et godt vagtmatch til din næste begivenhed.