Viden om

LÆR LIDT MERE OM VAGT – UDBYG DIN VIDEN

I dette segment vil du bla. kunne læse om hvordan man finder en professionel dørmand i København – og ikke mindst, om hvordan man bliver dørmand.

SÅDAN FINDER DU EN PROFESSIONEL DØRMAND I KØBENHAVN

Står du og skal holde et arrangement, hvor du påtænker at hyre en dørmand? For dig er det naturligvis vigtigt, at dit arrangement forløber som planlagt, men desværre kan man ikke altid sikre sig mod uventede gæster, berusede gæster eller konflikter.

Hvis du ikke føler, du selv har kompetencerne til at håndtere konflikten, anbefaler vi hos CNS Security, at du hyrer en professionel dørmand til opgaven.

Hvorfor er en dørmand vigtig?

Det er nemt at tænke ”det sker aldrig for mig”, når man hører om konflikter, der eskalerer til arrangementer. Men sandheden er, at der sagtens kan opstå uventede konflikter – især med alkohol involveret. I denne situation er det rart at have ansat en dørmand, som er uddannet til konflikthåndtering gennem dialog.

En uddannet dørmand udstråler autoritet og handlekraft, hvilket vil få gæsterne til at føle sig sikre og trygge, så arrangementet kan forløbe som planlagt. En dørmand signalerer desuden, at arrangøren sætter gæsternes sikkerhed i højsædet.

Lejer du en professionel dørmand hos os, får du en dørmand med ren straffeattest, som både er velformuleret og i god fysisk form.

Find en professionel dørmand i København

Når man vælger et vagtfirma, er der flere ting, man skal være opmærksom på. Det er vigtigt, at dørmændene er uddannede og autoriserede, og at kvaliteten prioriteres højt. Desuden skal der lægges vægt på diskretion og høflighed ved en professionel dørmand, da dette er væsentligt i forhold til en succesfuld håndtering af konflikter.

Find desuden et firma med beliggenhed i København, så dørmændene er hjemmevante i området og derfor yderligere udstråler selvsikkerhed og autoritet. Alle disse kvaliteter kan vi tilbyde hos CNS Security, hvor du kan leje en dørmand i København og resten af landet.

Vores kvalitet og erfaring sikrer dig en dygtig, serviceminded dørmand, så dit arrangement bliver en succes. Har du spørgsmål til vores ydelser eller jobbet som dørmand, så tag endelig kontakt til os.

HVORDAN BLIVER MAN DØRMAND?

Det kan ofte være nødvendigt at booke en dørmand til natklubber, julefrokoster, gymnasiefester og lignende.

I sådanne situationer kan der hurtigt opstå uønskede konflikter ud af det blå, og så er det godt at have ansat en dørmand, der kan træde til med konflikthåndtering.

Men hvad består arbejdet som dørmand af? Og hvordan bliver man egentlig dørmand?

Uddannelse som dørmand

Som dørmand skal man kunne håndtere konflikter, hvad enten de kan løses gennem dialog eller med musklerne. Hos CNS Security sigter vi altid efter en konflikthåndtering gennem dialog, men har forståelse for, at det sommetider kan være nødvendigt at træde fysisk til i en eskalerende konflikt.

For at kunne varetage dette ansvar skal man tage et AMU-kursus af en varighed på 8 dage, som udgør dørmandsuddannelsen og afsluttes med en eksamen. På kurset bliver man oplært i at være dørmand, og det indebærer lektioner i kommunikation, samarbejde, førstehjælp, konflikthåndtering, brandbekæmpelse m.m. Samtidig får man basiskendskab til relevant lovgivning, så man kan handle hensigtsmæssigt i forbindelse med især straffeloven og love om diskrimination.

På baggrund af denne uddannelse kan man søge om at få et dørmandskort hos politiet, som giver en autorisation til at være dørmand hos virksomheder med alkoholbevilling eller til arrangementer med adgangskontrol.

For at kunne søge om autorisation skal man være minimum 18 år og have en pletfri straffeattest.

Dørmand hos CNS Security

Foruden denne uddannelse kræver vores kvalitetskontrol, at man består et brancherelevant kursus. Dette kursus kan fx være udvidet førstehjælp eller brandbekæmpelse og skal minimum vare 2 dage.

Alle vores dørmænd har gennemført vores interne uddannelsesforløb, og dermed sikrer du dig en dørmand, der er klædt godt på til jobbet. Især til festlige begivenheder kan konflikter eskalere, idet berusede mennesker kan opføre sig utilregneligt.

Føler du dig ikke selv egnet til at håndtere sådanne konflikter, vil vi anbefale dig at hyre en eller flere af vores dørmænd til arrangementet. Har du spørgsmål til det job, som vores dørmænd udfører, så tøv ikke med at kontakte os.