Coronavagter

Efter covid-19 er blevet en realitet tilbyder vi derfor coronavagter som sikre jer og dine besøgende overholder regeringens retningslinjer for besøg af butikker, oplevelser og kulturinstitutioner 

Coronavagt

CNS Security er et autoriseret vagtselskab og derfor har vores personale stor erfaring som coronavagt. En coronavagt fra CNS Security vil være behjælpelig med at sikrer, at dine besøgende overholder følgende:  

  1. Forebygge at butikken har spritstandere og skilte forskellige steder i butikken  
  2. Afstandskravet overholdes  
  3. Sørge for at alle besøgende bruger håndsprit ved indgangen  
  4. Sørge for at alle bruger mundbind 
  5. Sikrer at de besøgende føler sig trygge og sikre ved at handle i jeres butik. 

kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk, hvis vi skal hjælpe dig med en coronavagt.

 


Coronavagter til butikker,
kulturinstitutioner og oplevelser


Hvorfor vælge en coronavagt?

Covid-19 har ændret vores samfund markant det seneste år. Det har ændret de besøgendes adfærd i butikkerne. Derudover har det gjort at mange besøgende, kan føle sig usikre og utrygge ved at handle i en butik eller besøge en oplevelse, hvis retningslinjerne ikke bliver håndhævet.  

CNS Security vil gerne bidrage til, at jeres besøgende kan føle sig sikre og trygge når de er på besøg. Vi vil gerne være med til at håndhæve at regeringens retningslinjer bliver overholdt til punkt og prikke så både jeres medarbejdere og personale samt kunder kan få en god oplevelse. 


Vores coronavagter

Vi er et autoriseret vagtselskab der har mange års erfaringer som butiksvagter. Vi kan derfor være behjælpelig med at corona restriktioner bliver overholdt, og sørge for at der er ro og orden i jeres butik.  
 
Vores coronavagter er meget serviceminded og går op i at yde den bedste service overfor både de besøgende og jeres personale. Vi har altid en professionel håndtering kunderne og tilgår vores opgave med et smil. Derudover samarbejder vi med politiet, således at skulle der være en butikstyv eller en person, som ikke overholder corona retningslinjerne, har vi mange års erfaring med at tilbageholde en person.