Livvagt til blå mandag

Livvagt til blå mandag, sidste skoledag eller andre mærkedage

Livvagt til blå mandag

Nyudklækkede konfirmander og unge mennesker til sidste skoledag er sårbare. Nyt tøj, dyre konfirmationsgaver og masser af shoppingposer er nogle af de ting, der er med til at signalere, at de har fået penge på lommen. Netop det faktum er der desværre mange, der udnytter. Hvert år bliver der begået tyverier mod de unge på særlige dage, og det kan være en voldsomt traumatiserende oplevelse.

CNS Security tilbyder livvagter til konfirmander på blå mandag og elever der holder sidste skoledag. Vi sikrer, at forældre trygt kan sende deres børn afsted på en sjov og uforglemmelig dag.

En diskret livvagt – din sikkerhed for, at alt går godt

CNS Security’s alarmpatrulje er alle udvalgt efter deres evne til at holde hovedet koldt. De er i stand til at håndtere enhver kritisk situation, uden at miste overblikket eller initiativ.

Vi træder til, hvis det bliver nødvendigt

Lommetyveri er en af de ting, livvagter fra CNS Security er til stede for at undgå. Tyve anser konfirmander og unge mennesker som lette ofre, og derfor går mange efter deres lommer.

Selvom de unge ofte er meget bevidste om, at det er vigtigt at passe på, er det vanskeligt at undgå, hvis først en lommetyv har udset sig sit offer.

Men her bruger livvagten sin professionelle tilgang til at analysere omgivelserne og dermed undgå, at den unge havner i en sådan situation. En livvagt til blå mandag eller sidste skoledag vil hele tiden holde sig i baggrunden og kun træde til, hvis der bliver behov for det.

Du er altid velkommen til at Kontakte os ved spørgsmål, eller hvis du og andre forældre ønsker at gå sammen om at finde en livvagt, der kan følge jeres børn på deres blå mandag eller sidste skoledag. Kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk.