Tilsyn

Tilsyn

Skulle uheldet indtræffe, at virksomheden rammes af hærværk eller tyveri, vil vagten straks sørge for at tilkalde og sikre spor til politiet. Efterfølgende vil en simpel reparation af det ødelagte foretages for at mindske mulighederne for følgeskader, indtil det ødelagte kan udskiftes eller repareres af professionelle.

CNS Security udfører alle former for tilsynsvagt. Vi sørger for at lukke virksomheden af, og sikrer at alarmen er tilkoblet.

For virksomhedens aften- eller nathold vil vores tilsyn virke meget betryggende, ligesom tilsyn har en stor præventiv virkning, hvis din virksomhed skulle have problemer med svind.


Vagttilsynets arbejdsopgaver

CNS Security’s tilsynsvagt sikrer, at alle vinduer, døre, porte og lignende er aflåst i henhold til aftale. Derudover sikrer tilsynsvagten:

  • At kaffemaskiner og fotokopimaskiner m.v. er slukkede.
  • At servere og nødstrømsanlæg er i drift, og at andet materiel kører i døgndrift.
  • At alarmer virker og er tilkoblet.
  • At der ikke er tegn på indbrud eller hærværk eller optræk hertil.
  • At der ikke opholder sig uvedkommende personer på området.

CNS Security’s tilsynsvagt afleverer en udfyldt vagtrapport. Herved kan du som kunde følge med i, hvad der sker i virksomheden, når du ikke selv er til stede.

Tilsynsvagt består i høj grad af at sikre kundens virksomhed fra indbrud og hærværk.


Registrering og kontrol

CNS Security’s tilsynsvagt benytter sig af den nyeste teknologi inden for registrering og kontrol. Det sikrer, at vi kan følge vore vagter gennem hele natten mht. hvilke tidspunkter, der har været tilsyn hos kunderne.

Denne registrering er naturligvis tilgængelig pr. mail eller pr. post, hvis det ønskes. Desuden overvåges vores biler via GPS. Vi ved derfor præcist, hvor bilerne er. Skulle der gå en alarm, kan assistance tilkaldes, og en koordineret indsats iværksættes.

ISO9001 sikrer den maksimale sikkerhed

Har du som kunde specielle ønsker og behov til vore tilsyn, sikrer vore ISO9001 godkendelse, at du får den bedste service. Ved hjælp af vore ISO9001 godkendelse er vi underlagt en stor mængde selvkontrollerende opgaver.

Det betyder, at alt dokumenteres ned til mindste detalje med det formål: At servicere kunderne med maksimal sikkerhed.