Adgangskontrol byggeplads

Bestem selv hvem der har adgang til din byggeplads


Adgangskontrol på byggepladser 

Byggepladser ligger til offentligt skue, og vi oplever desværre en stigende tendens til hærværk og tyveri på byggepladser. Hvis ikke man har en præventiv og sikker adgangskontrol eller vagtservice, risikerer man derfor andre problemer end blot byggerod på pladsen.

Du vælger, hvem der har adgang til byggepladsen

Med adgangskontrol på byggepladsen er det muligt at kontrollere adgangen for udvalgte personer via tilpassede adgangskort. Det er en måde til at begrænse, hvor mange, der går ind og ud af pladsen samt hvornår – man bestemmer selv, om adgangskontrollen er aktiv hele døgnet eller i bestemte tidsintervaller. På den måde dannes et overblik over aktiviteten på byggepladsen, og man kan altid være sikker på, at ingen uvedkommende får adgang til pladsen, medmindre det er godkendt af den enkelte virksomhed.

Vagtservice til byggepladser

Hos CNS Vagt tilbyder vi en grundig og effektiv vagtservice til byggepladser, hvor man udover en sikker adgangskontrol får:

  • Runderingsvagt (med hunde, hvis ønsket)
  • Døgn og portvagt
  • Videoovervågning

Med disse sikkerhedsforanstaltninger får man en alsidig og sikker vagtservice, der muliggør en grundig overvågning af såvel store som små byggepladser. Vi bruger gerne hundevagter som supplering til at inspicere byggepladser, da hunde opfanger lyd og lugt væsentlig bedre end mennesker. Byggepladsvagten sørger endvidere for at aflåse byggepladsen efter de strengeste retningslinjer for sikkerhed i CNS.

Hør mere om adgangskontrol og vagter til byggepladser

Ring til os i dag på telefon tlf. 46326959 og hør mere om vores adgangskontrol og vagter til byggepladser i København, Odense, Roskilde, Aalborg og Aarhus. Vi har erfaring med byggepladser af alle størrelser, og ingen byggeplads er for stor til vores adgangskontrol eller vagtservice. Vores kunder er forskellige, og dermed forstår vi vigtigheden i at finde en skræddersyet løsning, der passer den enkelte byggeplads.