Byggeplads overvågning

Vi leveringsdygtige i sikkerhedsløsninger og overvågning til byggepladser i hele Danmark.

Byggeplads overvågning

Det er en stor fordel at investere i en sikkerhedsløsning til byggepladser, der også overvåger området efter fyraften. Der er en risiko for, at der kan komme uvedkommende ind på byggepladsen i løbet af dagene, hvor byggeprojektet er undervejs. Det kan være ganske harmløst, men det kan i værste tilfælde også været i forbindelse med tyveri, hærværk eller lignende.

Når I investerer i byggeplads overvågning gennem os, sætter vi overvågningskamera op på pladsen og kontrollerer færden for jer. Kameraløsningen er programmeret til at sende en advarsel ud gennem højtalerne, hvis nogen er på pladsen udenfor den aftalte arbejdstid. Det kan også være, at I som en ekstra foranstaltning ønsker et vagtilsyn med en eller flere vagter på jobbet.

Bredt udvalg af sikkerhedsløsninger til byggepladsen

Der findes i tiden et bredt udvalg af sikkerhedsforanstaltninger, som man kan tage i forbindelse med at få kontrol over uønsket færden ved sit byggeri. Hos CNS Vagt tilbyder vi et bredt sortiment af professionelle løsninger, som I kan vælge imellem alt efter behov.

Vi rådgiver jer også gerne på baggrund af vores erfaring med tidligere byggeprojekter. Du kan vælge mellem følgende løsninger, der både kan bruges individuelt eller i samarbejde med hinanden:

Vi varetager vores sikkerhedsopgaver med faglig stolthed

Foruden de allerede nævnte fordele kan en byggepladsvagt sørge for, at der holdes opsyn med bygninger og selve området. De sørger for at låse og åbne byggepladsen, og med en håndgribelig adgangskontrol kan sikkerhedssystemet gå op i en højere enhed.

Ring og få et uforpligtigende tilbud

Du kan træffe os på tlf. nr.: 46 32 69 59, per mail: info@cnsvagt.dk eller via hjemmesiden.