butikskontrollanter

CNS Security er et autoriseret vagtfirma, hvis personale har stor erfaring som butikskontrollanter. De er altid diskrete, når den formodede butikstyv skal tilbageholdes.

Vagtmænd klar til service som centervagt

Butiksvagt & butiksdetektiv

En butiksdetektiv fra CNS Security:

1. Skal følge butikkens procedure ved en tilbageholdelse.

2. Er opmærksom på, at det ikke er et spørgsmål om ‘armkræfter’, når en tyv skal stoppes.

3. Skal opføre sig bestemt men så venligt som overhovedet muligt. Den pågrebne er i en ulykkelig situation, og ind imellem tager butikspersonale også fejl.

4. Undgår at berøre eller visitere kunden.

5. Forsøger altid at have et vidne med til samtalen og presser ikke for indrømmelser om tidligere tyverier.

CNS Security’s personale har stor erfaring som butikskontrollanter


Samarbejder med Politiet

CNS Security’s butiksvagter samarbejder med Politiet og er indstillet på at medvirke i sagens opklaring, måske som vidne.

Derudover benyttes en særlig anmeldelsesblanket, og der aftales en procedure med det lokale politi, bl.a. om hvornår politiet skal tilkaldes.


Varesikring

CNS Security kan tilbyde en elektronisk eller mekanisk varesikring, som har en stor præventiv effekt.

Vi kan undervise personalet i at behandler fejlalarmer. Fejlalarmer ses typisk, når personalet glemmer at fjerne en alarmbrik ved salget.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad laver en butiksdetektiv?

En butiksdetektiv er en person ansat af en butik eller detailhandler for at overvåge og forebygge tyveri og anden kriminalitet i butikken. Deres primære ansvar er at identificere og pågribe personer, der stjæler varer fra butikken, men de kan også overvåge for andre typer af kriminelle aktiviteter, såsom svindel, hærværk, eller chikane.

Hvordan arbejder en butiksdetektiv sammen med politiet?

En butiksdetektiv vil normalt arbejde tæt sammen med politiet for at sikre, at personer, der stjæler, bliver retsforfulgt. De vil normalt overdrage alle beviser og oplysninger, de har indsamlet, til politiet og bistå med at identificere og pågribe gerningsmanden.