Alarmkørsel

CNS Security’s alarmpatruljer er bemandet 24 timer i døgnet. Vi efterstræber at være blandt de allerbedste til at reagere hurtigt og helt korrekt, når en alarm udløses.

Alarmkørsel

Når en alarm går, er den primære opgave ved CNS Security’s alarmkørsel at begrænse den tid, som en evt. indbrudstyv har til rådighed. Samtidig skal alarmpatruljen vurdere, hvilke tiltag der skal foretages for at sikre stedet igen.

Ved alarmmodtagelse reagerer vores alarmpatrulje altid i overensstemmelse med den forholdsordre, som der foreligger fra kontrolcentralen.

Alarmpatruljen tilser bygningerne udvendigt og indvendigt i huset og forlader aldrig stedet, før sikkerheden er genetableret. På den måde kan CNS Security ’s alarmpatrulje, i samarbejde med kontrolcentralen, tage de nødvendige forholdsregler, så der undgås yderligere skader. Kunden vil om nødvendigt blive kontaktet.

Uddannede alarmførere

CNS Security’s alarmpatrulje er alle udvalgt efter deres evne til at holde hovedet koldt. De er i stand til at håndtere enhver kritisk situation, uden at miste overblikket eller initiativ.

Vore alarmførere er trænet til at skabe sig et hurtigt overblik over situationen. Behøves der anden hjælp i situationen, fx udbedring af mindre tekniske fejl eller afdækning af knuste ruder, sørger vi for, at det bliver gjort. Alle patruljebiler har afdækning i form af plastplader og værktøjskasse med i bilerne.

Skulle vi mod forventning ikke selv kunne klare opgaven, bliver vi selvfølgelig på stedet til tilkaldt glarmester, eller anden assistance kommer frem.

Rapporter

CNS Security’s vægter skriver altid en rapport, som opsættes ved alarmpanelet. Vægteren skriver alarmens årsag og hvilket tidspunkt, stedet er tilset. Hvis du som kunde ønsker det, er det også muligt at oplysningerne sendes via e-mail.