Vikarservice

Hos CNS Vagt er vi meget mere end blot dørmænd og ejendomsvagter.


Vikarer til forskellige jobfunktioner

CNS vikarservice er en hurtig og effektiv vej til at finde vikarer til at tiltræde flere forskellige jobfunktioner på offentlige plejehjem, bosteder, hospitalsafdelinger og skoler. Vores vikarservice er fleksibel, og det er både muligt at booke en vikar til enkelte opgaver eller længerevarende opgaver.

Vikarservice til offentlige plejehjem
Vores vikarer har til formål at være de ekstra par arme og ben, der mangler, når der skal laves mad, ryddes op og gøres rent. Derudover varetager vi ad-hoc-opgaver efter ønske fra plejehjemmets personale og beboere.

Vikarservice til bosteder

Vi har forståelse for, at det er vigtigt med ekstra stabile og trygge rammer på bosteder, hvorfor vores vikarservice også kan kombineres med vagtservice, så beboere og medarbejdere føler sig godt tilpas. Vi hjælper med madlavningen og rengøringen samt individuelle ønsker om hjælp til specifikke opgaver og problemstillinger. Man kan betragte os, som en ekstra assistance til det eksisterende personale, fx når beboerne skal køres til og fra aktiviteter eller lignende.

Vikarservice til hospitalsafdelinger

Vores vikarer har den rette uddannelse til at varetage forskellige opgaver indenfor sundhedssektoren, herunder opgaver på hospitalsafdelinger såsom psykiatrisk afdeling.

Vikarservice til skoler

Vi har lærervikarer og ledsagervikarer, som er klar til at træde til, når der er behov for ekstra støtte for elever i folkeskolens mindre klasser eller eksamensvagter. Vi har lærervikarer til fag såsom dansk og matematik. Med vores støtte- og ledsagervikarer sørger vi altid for, at den enkelte elev får den støtte, denne har brug for, så barnets trivsel og læring er i trygge hænder.

Vi har også vikarer til lagerarbejde, transport, snedker- og tømrer opgaver samt rengøring.

En landsdækkende og alsidig vikarservice

CNS vikarservice er landsdækkende. Det betyder, at vi har vikarer i København, Roskilde, Odense, Aarhus, Aalborg og mange flere.

Vores vikarservice er meget alsidig, og vores vikarer har erfaring med forskellige erhverv. Er der brug for en akut vikarløsning, så er det noget, vi kan hjælpe med, men vi tilbyder selvfølgelig også planlagte vikarløsninger efter behov.

Kontakt os for at høre mere om vikarservice

Vi kommer gerne med et skræddersyet tilbud på en vikarservice, som er tilpasset specifikke jobfunktioner på bosteder, plejehjem, skoler og lignende institutioner. Er der behov for en vikar eller flere vikarer til at varetage akutte såvel som ikke-akutte opgaver, kan du ringe til os på telefon 46 32 69 59

Vikarservice til offentlige institutioner 

Vi tilbyder en fleksibel vikarservice til offentlige institutioner i hele Danmark, og er der brug for en akut vikarservice, så er det os, man skal ringe til. Ring til os på telefon 46 32 69 59 eller send en mail til info@cnsvagt.dk – så hjælper vi med at finde den rette vikarservice til jeres institution.