faq

Hvad gør jeg, hvis der har været indbrud? Hvordan slår jeg alarmen fra ved fejlalarm? Hvordan logger jeg ind på CNS’ system? Og meget mere…

Find svar på en række af de mest stillede spørgsmål til CNS Security

Klik på linkene i det nedenstående og du kan enten downloade eller printe de forskellige faktablade, som i dybden beskriver de typisk issues, som vores kunder er i tvivl om.

HVAD ER UNIKT VED CNS?

”Vi forebygger og løser konflikter med hovedet frem for med musklerne!” Sådan lyder det fra vagtfirmaet CNS Security -I en branche, hvor fordomme om tatoveringer, skudsikre veste og store overarme florerer til overflod, har vagtfirmaet CNS valgt at fokusere på at udvikle vagternes psykologiske og kommunikationsmæssige færdigheder i et opgør med det steotype billede mange danskere har af vagter og dørmænd i Danmark.

Download faktablad her

HVAD ER VISIONERNE FOR CNS?

Det er CNS’ vision, at blive endnu bedre til det vi gør. Vi har samlet en del erfaring på området og kan i dag høste glæderne samt kunderne af disse erfaringer. Derfor er CNS i dag en virksomhed i stadig og markant vækst. På under 10 år har vi femdoblet vores medarbejderstab.

Vi arbejder også på at være et af de mest innovative, dynamiske og nytænkende vagtselskaber i Danmark. Det betyder, at vi konstant finder på nye spændende produkter, fx det trådløse PagerCall til diskoteksbranchen.

Download faktablad her

HVAD GØR JEG VED INDBRUD?

Har du været udsat for indbrud, ved du sikkert allerede, at det er en grim oplevelse, hvor ubehaget ofte overgår ærgrelsen over det mistede.

Står du netop nu i den situation, at du har haft indbrud, er der tre ting, du skal foretage dig: 1. Du skal kontakte politiet og anmelde indbruddet. 2. Du skal undersøge, om du har fået stjålet Dankort eller kreditkort m.v. og spærre evt. stjålne kort. 3. Herefter skal du hurtigst muligt anmelde skaden til dit forsikringsselskab.

Download faktablad her

HVORDAN ER CNS EGENTLIGT OPBYGGET?

CNS er et moderne dansk vagtselskab, der dækker Sjælland, Fyn og Jylland. Vi har mange års erfaring og tilbyder individuelle løsninger til individuelle behov.

Et opdateret organisationsdiagram er under udarbejdelse.

HVORDAN LOGGER JEG IND PÅ CNS?

På www.cnsvagt.dk vælger du LOGIN øverst til højre i skærmbilledet.

Herefter er der 2 muligheder for dig som kunde: 1. Kunde- og medarbejderrapport & 2. Kundevagtplan. Som kunde kan du få tildelt adgang til kunderapporten, som afspejler vægterens indrapportering fra vagthændelser.

Du kan ligeledes få tildelt adgang til kundevagtplanen, der er dedikeret dig, og hvor du kan se, hvilke dage og tidspunkter, som er som er aftalt med CNS, og hvem der er vagtsat.

Download faktablad her

HVORDAN SØGER JEG JOB HOS CNS?

Vejen til succes for kunderne går altid igennem virksomhedens personale. Det gælder også for CNS. For at komme i betragtning til et job hos CNS, skal du opfylde følgende krav:

1. En ren straffeattest
2. Være fyldt 21 år
3. Have gennemført og bestået det obligatoriske AMU- vagtkursus
4. Altid udvise en professionel og fleksibel indstilling til jobbet
5. Være autoritær, disciplineret og handledygtig
6. Altid tilstræbe at løse en konflikt igennem dialog.

Læs mere her