Festvagt, dørmand og sikkerhedsvært
Dørvagter på natklub / bar / diskotek

Vagter til fest

Vi tilbyder festvagt, dørmand og sikkerhedsvært til din næste fest.

Skal du holde fest? Uanset om det er privatfest, bryllup, skolefest, firmafest eller andet, så skal sikkerheden være i orden. Gæsterne skal altid føle sig trygge, for at festen bliver en succes. Det er dit ansvar som arrangør af festen, at sikkerheden er i top. Det kan den f.eks. være med en festvagt. Kontakt os enten telefonisk på 70 88 88 81 eller via mail på info@cnsvagt.dk, hvis vi skal hjælpe med vagter til din fest.


Gæstelisten skal følges

Noget af det første, man gør, når man planlægger fest, er at lave en gæsteliste. Gæstelisten laves for at sikre, at det er de rette personer, der er inviterede.

Dog kan uønskede personer godt dukke op til festen, hvis de kan høre musik og liv. Med en festvagt stående uden for døren vil der blive kontrollerer, at det kun er folk på gæstelisten, som kommer ind.

Uden en festvagt vil det være nemt for uønskede personer at snige sig ind og evt. ødelægge festen eller lave konflikter.


Vi tilbyder festvagt, dørmand og sikkerhedsvært til din næste fest.

Dør mand foran resturant


Kan fungere som udsmider

Festvagten kan også fungere som udsmider. Er der alligevel en uønsket person, der har formået at trænge sig vej ind til festen, vil festvagten smide personen ud.

Det gælder også, hvis en af de inviterede gæster pludselig bliver ubehagelig eller fysisk voldelig. Fulde mennesker kan nemt være uberegnelige, og derfor kan konflikter hurtigt eskalere og blive farlige.

En festvagt vil altid forsøge at løse konflikter med dialog først, men kan også træde fysisk ind og stoppe en voldelig, beruset person, hvis det skulle blive nødvendigt.

Derfor er en festvagt både trænet i konflikthåndtering og kommunikation, men har også musklerne i baghånden.

Dørmand til fester


Hurtig reaktion ved ulykke

Festvagten har en diskret tilstedeværelse, så man ikke føler sig overvåget eller mistænkeliggjort. Dog vil han med et vagtsomt og vågent blik hurtigt kunne træde ind, hvis en person kommer til skade.

Festvagten er oplært i at kunne håndtere denne slags situation og i at yde førstehjælp. Dette er en ekstra tryghed der tilbydes, når man skal holde fest med mange mennesker. Her kan alle føle sig trygge og i gode hænder.


Lukke festen ned

Når mange mennesker er samlet, og der er alkohol involveret, kan det godt blive lidt voldsomt og tage overhånd. Og når musikken spiller, er det ikke altid sikkert, at folk har lyst til at gå, når de bliver bedt om det.

En festvagt vil derfor også kunne hjælpe med at lukke festen ned, så den slutter på det aftalte tidspunkt. Hyrer du en festvagt fra et vagtfirma i København, vil du få en professionel vagt med styr på og overblik over situationen.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en dørmænds primære ansvar?

Dørmænds primære ansvar er at sørge for sikkerheden og roen på et sted, f.eks. en natklub eller bar. De skal screene gæsterne ved indgangen, forhindre uønskede personer i at komme ind, og håndtere eventuelle konflikter, der måtte opstå.

Hvad er en festvagts rolle?

En festvagt har en lignende rolle som en dørmænd, men de er normalt ansvarlige for at sørge for sikkerheden på en privat fest eller begivenhed. Deres opgaver kan omfatte at overvåge gæsterne, forhindre uønskede personer i at komme ind, og håndtere eventuelle konflikter.